علی حامدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با این اعتبارات تلاش خواهیم کرد که مطالعه، کاوشگری، حفاظت، مرمت و احیای آثار تاریخی و شناسایی و ثبت این آثار را در شهرستان بیله سوار پیگیری نماییم.
وی مرمت آثار تاریخی نظیر مدرسه قاجاریه و احیای آن به عنوان موزه و تپه تاریخی این شهرستان را از دیگر برنامه های اجرایی دانست و اضافه کرد: همچنین برای توسعه و رونق بخش گردشگری در این منطقه اعتبارات مطلوبی در نظر گرفته شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی بیله سوار یاد آور شد: اعتبارات اختصاص یافته و نیز اعتبارات در نظر گرفته شده برای احداث تفرجگاه و تجهیز و ساماندهی کمپهای اقامتی و مراکز تاریخی هزینه خواهد شد.
وی در ادامه با اشاره به قابلیتهای کردشگری این منطقه تصریح کرد: برخرداری از ویژگیهای نوار مرزی، وجود گمرک، بازار بینالمللی و بازارچه مرزی در کنار آثار تاریخی و جاذبه های طبیعی ظرفیت بالایی را برای توسعه گردشگری منطقه فراهم کرده است.
این مسئول ابراز داشت: این ویژگیها و قابلیتها فرصت مناسبی را برای سرمایهگذاری بخش خصوصی در این حوزه فراهم کرده که امیدواریم با برنامه های به اجرا گذاشته شده این امر تحقق یابد.
حامدی در پایان بر لزوم تسریع در ایجاد امکانات اقامتی، تفریحی و توریستی برای مسافران و گردشگران در این شهرستان تاکید کرد و افزود: روند فعلی زیبا سازی و توسعه گردشگری منطقه را که در سالهای اخیر رشد داسته است، باید تداوم بخشید.
نظر شما